رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

بوطیقای کلاسیک: بررسی تحلیلی- انتقادی نظریه شعر در منابع فلسفی

بوطیقای کلاسیک: بررسی تحلیلی- انتقادی نظریه شعر در منابع فلسفی
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 323 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 323 رای
مبانی نظری شعر کلاسیک فارسی چیست؟ بدون روشن شدن آن مبانی نمی‌ توان درباره شاعرانی مثل رودکی، فردوسی، منوچهری، فرخی، انوری، امیر معزی و سایر چهره‌ های شاخص آن روزگاران اظهارنظر علمی کرد. رویکردهای جدید و اصالت دادن به شیوه‌ های «مخاطب – محور» را نمی‌ توان نادیده گرفت یا انکار کرد اما اگر بخواهیم به ذهنیت شاعرانه‌ کلاسیک‌ ها پی ببریم، استخراج مبانی نظری بوطیقای کلاسیک گام نخست است. این نوشتار بیش و پیش از هر چیز، گزارش مکتوبی است از جستجو برای یافتن آن مبانی نظری مذکور از خلال منابع فلسفی و ادبی.

عناوين فصل ها عبارتند از: رويکردهای چهارگانه؛ محاکات، جوهره‌ی شعر؛ تخييل، فرآيند قوام‌بخش؛ موسيقی، رکن دوم؛ زبان مجازی، شناسنامه‌ی شعر؛ شعر، الهام يا صناعت؟؛ نسبت شعر با صدق و کذب؛ کارکردهای مدنی شعر؛ ساختار قصيده نماينده‌ی شعر رسمی کلاسيک؛ ژانرهای يونانی در منابع اسلامی؛ و بوطيقا در بوته‌ی نقد.

در مقدمه کتاب می خوانيم:«مبانی نظری شعر کلاسيک فارسی چيست؟ بدون روشن شدن آن مبانی نمی توان درباره‌ی شاعرانی مثل رودکی، فردوسی، منوچهری، فرخی، انوری، امير معزی و ساير چهره‌های شاخص آن روزگاران اظهارنظر علمی کرد. رويکردهای جديد و اصالت دادن به شيوه‌های «مخاطب – محور» را نمی توان ناديده گرفت يا انکار کرد اما اگر بخواهيم به ذهنيت شاعرانه‌ی کلاسيک‌ها پی ببريم، استخراج مبانی نظری بوطيقای کلاسيک گام نخست است. اين نوشتار بيش و پيش از هر چيز، گزارش مکتوبی است از جستجو برای يافتن آن مبانی نظری مذکور از خلال منابع فلسفی و ادبی.»
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
hanieh
hanieh
1397/09/15
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی بوطیقای کلاسیک: بررسی تحلیلی- انتقادی نظریه شعر در منابع فلسفی

تعداد دیدگاه‌ها:
9
درود بر شما
باید از سرنوشت حسنک درس گرفت
کمتر نویسنده ای چون بیهقی وجود دارد که کتاب حتی ترجمه نمیکند بلکه باز افرینی میکند و در نوشتن یک رویداد بهترین و کوتاه ترین و موثرترین کلام را بکار میبرد چون داستان حسنک.و زیبا ترین کلامش برای تشویق به مطالعه"هر کاغذ پاره ای ارزش یکبار خواندن را دارد"
و حسنک برفت
و آنان که این محضر کردند نیز برفتند
و ما هم بخواهیم رفت...
داستانهای کهن ما با قلمهایی که می شناسیم جزء ارزشمند ترین گنجینه ادب فارسی است که متاسفانه این روزها دارد به دست فراموشی سپرده می شود ...
ممنون كتاب مورد نياز من بود و كيفيت خوبي داشت
بوطیقای کلاسیک: بررسی تحلیلی- انتقادی نظریه شعر در منابع فلسفی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک